Poista tilisi ja tietosi
Marbot Appsin Travel Money -sovelluksen käyttäjät voivat täällä pyytää tilinsä ja siihen liittyvien tietojen poistamista.
Mitä poistetaan?
- Nimesi ja sähköpostiosoitteesi (jos annettu)
- Kaikki synkronoidut matkatiedot: matkojen nimet, kulut, valuutat, osallistujat, liitteet
- Kaikki palvelimillamme säilytettävät tilitunnisteet
Tämä toimenpide on pysyvä eikä sitä voi peruuttaa.
Mitä säilytetään?
Emme säilytä mitään tietoja poistamisen vahvistamisen jälkeen. Mahdolliset varmuuskopiot poistetaan 30 päivän kuluessa.
Näin pyydät poistamista
Lähetä sähköposti tiliisi liitetystä osoitteesta aiheella Poista tilini ja tietoni:
Saat vahvistuksen, kun tietosi on poistettu kokonaan.