Usuń swoje konto i dane
Użytkownicy aplikacji Travel Money firmy Marbot Apps mogą tutaj złożyć wniosek o usunięcie swojego konta i wszystkich powiązanych danych.
Co zostanie usunięte?
- Twoje imię i nazwisko oraz adres e-mail (jeśli zostały podane)
- Wszystkie zsynchronizowane dane podróży: nazwy podróży, wydatki, waluty, uczestnicy, załączniki
- Wszystkie identyfikatory konta przechowywane na naszych serwerach
Ta czynność jest nieodwracalna i nie można jej cofnąć.
Co zostanie zachowane?
Po potwierdzeniu usunięcia nie przechowujemy żadnych danych. Kopie zapasowe (jeśli istnieją) są usuwane w ciągu 30 dni.
Jak złożyć wniosek o usunięcie
Wyślij wiadomość e-mail z adresu powiązanego z Twoim kontem, wpisując w temacie Usuń moje konto i dane:
Otrzymasz potwierdzenie po całkowitym usunięciu Twoich danych.