מחיקת החשבון והנתונים שלך
משתמשי אפליקציית Travel Money מבית Marbot Apps יכולים לבקש כאן את מחיקת חשבונם וכל הנתונים הקשורים אליו.
מה יימחק?
- השם וכתובת הדוא"ל שלך (אם סופקו)
- כל נתוני הטיול המסונכרנים: כותרות טיולים, הוצאות, מטבעות, משתתפים, קבצים מצורפים
- כל מזהי החשבון המאוחסנים בשרתים שלנו
פעולה זו היא סופית ולא ניתנת לביטול.
מה יישמר?
איננו שומרים נתונים כלשהם לאחר אישור המחיקה. גיבויים (אם קיימים) נמחקים בתוך 30 יום.
כיצד לבקש מחיקה
שלח/י הודעת דוא"ל מהכתובת המקושרת לחשבונך עם הנושא Delete my account and data:
תקבל/י אישור לאחר שהנתונים שלך יוסרו במלואם.